PODRSKA OVOM FORUMU KOJA BI TREBALO DA BUDE VECA

Ono što vam nije jasno, a vezano je za naš sajt i ovaj forum...

уредник: nesaformat

PODRSKA OVOM FORUMU KOJA BI TREBALO DA BUDE VECA

Порукаод SpeedBall » Пон Нов 17, 2008 9:37 pm

U potpunosti podrzavam OVAJ forum,prvo jer na SUMC-ovoj stranici mogu naci vise korisniih informacija nego na zvanicnom sajtu,a drugo sto se vec cuveni medforum.tk pretvorio u reklamiranje casova privatnih (interna naravno), hvaljenje o dobijenim ocenama (to da svaki profesor pita samo iste stvari pada u vodu) i beskorisne informacije.
Znaci imate moju potpunu podrsku,posebno Nidza zvani Ninzda (seti se Ilicu ko ti je bio "par" na biohemiji,ukapiraces ko kucka ovo"), medjutim vole ljudi da placaju kojekakve casove i gluposti i da idu na medforum.tk. NISTA korisno tamo nisam procitao a zbog nekih saveta sta da ucim neke ispite umalo da padnem (jer sam ucio stvari koje "profesorka uopste ne pita")

Respect i reklamirajte se malo vise
SpeedBall
brucos

Поруке: 6
Придружен: Сре Нов 05, 2008 7:10 pm

Re: PODRSKA OVOM FORUMU KOJA BI TREBALO DA BUDE VECA

Порукаод Ilic » Пет Нов 21, 2008 7:20 pm

Kako se ne bih setio ko mi je bio par na biohemiji! :D
Pa, dobro smo to preživeli, ne znam od koga smo pre mogli da poginemo, one nadrndane babe laborantkinje, asistentkinje ili od sapatnika studenata one čuvene vežde kada su bili loši reagensi pa nikome nije uspela vežba a mi na oko "uboli" plavu boju indikatorom, po našem receptu, da je kolorimetar izmerio kao savršen rezultat! :D
Uuuuuuuuuuuuuu... to je bilo ludo!

Apsolutno se slažem, ovaj sajt i forum možda nemaju ulogu u stvaranju jedne nove podkulture kao medforum.tk ( :? ) ali su hvale i podrške vredni!
Ja se uvek oduševim kada mi na Dr Subotića neko kaže: " Hej, ti si onaj sa prasetom na slici!" :lol:
Nijedna životinja nije povređena tokom snimanja ove fotografije.
Корисников грб
Ilic
Site Admin

Поруке: 186
Придружен: Чет Мар 29, 2007 9:30 am
Место: Bgd, Palilula

Re: PODRSKA OVOM FORUMU KOJA BI TREBALO DA BUDE VECA

Порукаод SpeedBall » Нед Нов 23, 2008 11:19 pm

Nindza, ja na medforum i ne idem, nemam sta korisno da procitam a ko je najlepsi profesor i da li ko pita sta posebno,zabole me rac, i dok nije bilo forume dok ne naucim sve ja ispit ne polozih :) E sad,najgore je sto ti koji znaju ko sta pita su i koristili to znanje,za sebe,pa ovamo mrache :) E,da nam je biohemija,gde bi nam bio kraj. Ovako casovi,ludila,sram te bio ne ides na cas i te fore i podfore :) U svakom slucaju sumc mi je u favorites i bas bas puno korisnih stvari ima. U fazonu uvek kad se nakacim na net otvorim 5-6 strana a jdna od njih je i SUMC :) Nego (zadiremo malo u privatne stvari ali kad tamo ostavljaju brojee stelefona sto ne bi i mi,sta je s tobom covece,zagubio mi se tvoj broj telefona)> Aj sibnucu ti moj broj na message pa pusti sms ili se cujemo pa mozemo da sednemo da se prisetimo good old times-a :) Aj'...i reklamiraj bre malo vise sajt. Krivo mi (iako nikakve licne koristi nemam ) da tamo neki budjavi imaju milion puta vise posetilaca nego mi :) Aj pa cekam broj :)
SpeedBall
brucos

Поруке: 6
Придружен: Сре Нов 05, 2008 7:10 pm

Повратак на O sajtu i forumu

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост